Ambulancekørsel

DK Ambulance er det fleksible alternativ til de traditionelle løsninger inden for ambulance- og sygetransporter i Europa og Skandinavien. 

Ambulancetransport på jorden

Alle vores ambulancer er opbygget og indrettet efter gældende lovgivning og med tanke på sikker transport af syge eller tilskadekomne til eller fra et hospital eller behandlingssted.

Vores avancerede udstyr i ambulancerne gør det muligt at påbegynde behandling og monitorering under hele transporten. Alle vores ambulancer er bemandet med højt kvalificeret personale, alle uddannede efter gældende ambulancelovgivning. Ambulancerne er som minimum besat med en ambulanceassistent og en ambulancebehandler og eller paramediciner.

Alle vores ambulance behandlere og paramediciner har medicinske kompetencer på højde med Regionernes ambulancer. Der er foruden patienten ofte plads til en pårørende eller 2.

Ambulancekørsel efter kundens behov
Vi tilpasser altid transporten efter patientens behov og lægens anvisninger, for at sikre den højeste kvalitet og mest professionelle transport som muligt.

Kompetente reddere kører moderne ambulancer

Med kompetente, smilende og veluddannede reddere samt nye, moderne ambulancer med det nyeste udstyr kan DK Ambulance løse enhver opgave – også hvor den offentlige sygesikring IKKE går ind og dækker.

Og i de ulykke- og transportsituationer, som ikke giver mulighed for en regional ambulance eller sygetransport, udfører vi også ambulancekørsel.

Vores specialambulance

Har udover Hamilton T1 respirator, Life pak 15 defibrillator til intensiv overflytninger også plads til et helt lægehold da ambulancen har plads til 4 personer ud over patienten i bårerummet. Der er direkte adgang til førerhuset fra bårerummet.

Specialambulancen kan pakkes med Stryker Power load båre eller en komplet hospitalsseng. Derudover kan den kører med transport kuvøser – Komfort kørestole m.m. 

DK Ambulance følger dansk lovgivning

DK Ambulance har sit eget lægekorps tilknyttet. Korpslægen uddeler kompetence til redderne og sikrer høj fagligt kvalitet.

Vi kører både i ind- og udland

DK Ambulance foretager også længerevarende ambulancekørsler både i indland og udland, og har et tæt samarbejde med både private og offentlige instanser omkring turene.

VI sørger også for sikker transport ved indlæggelse og hjemtransport ved egen- eller forsikringsbetalt behandling fra privathospitaler og klinikker. For at sikre en hurtig responstid har vi en lang række stationer, så vi dækker hele Danmark.

Vi giver alle vores kunder et individuelt tilbud, som passer til deres individuelle ønsker og behov. Det gør, at vi kan yde en høj og personlig service. Skriv eller ring til os for yderligere information. 

Veluddannet reddere

Med vores veluddannede og kompetente reddere kan vi løse enhver opgave.

Tryghed i fokus

Det er de gode og trygge oplevelser, der betyder noget for patienter når de kører med os.

Nyeste udstyr

Hos DK Ambulance er vores ambulancer topmoderne med det nyeste udstyr installeret.

Samarbejdspartner

Vi dækker alle slags arrangementer og events, der har brug for en professionel indsats.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail herunder eller udfylde vores kontaktformular. 

Du er også velkommen til at skrive til os på vores e-mail: dk@ambulance.dk 

Udfyld formularen og vi vender tilbage