Ambulancefly

DK Ambulance samarbejder med de førende aktører i Danmark og Skandinavien, samt World Wide i forbindelse med organisering af patient transport med moderne ambulancefly.

Intensiv ambulancetransport i luften

DK Ambulance samarbejder med de førende aktører i Danmark og Skandinavien, samt World Wide i forbindelse med organisering af patient transport med moderne ambulancefly som med læger og sygeplejersker ombord, vil sørge for sikker og behagelig hjemtransport af patienter til og fra udlandet.

Specialuddannet personale
DK Ambulance kan ligeledes i forbindelse med overførsler med ordinære rutefly stille med specialuddannet personale, her i blandt læger og sygeplejersker / paramedicinere afhængig af opgaven.

DK ambulance stiller med ambulance i forbindelse med ambulanceflyvninger i alle Danske lufthavne og sørger for sikker videre transport til hospitalet.

Hjemtransport i ambulancefly

Når uheldet er ude, skal det som oftest gå stærkt, og det er ikke altid, at ambulancen er hurtig nok. Eller hvis en patient er kommet til skade og har modtaget akut behandling, kan det være en lang tur hjem i ambulance.

I disse tilfælde tilbyder DK Ambulance udover ambulance- og sygetransportkørsel også hjemtransport i ambulancefly i samarbejde med de førende aktører inden for området. 

Specialdesignede ambulancefly

Alle ambulancefly er designet specielt til at yde hurtig og optimal akut hjælp i forbindelse med flytransporter – selv over meget lange afstande. 

De har alle stor erfaring med krævende og intensive transportopgaver og stiller med det mest moderne udstyr, læger og sygeplejersker for enhver opgave.

DK Ambulance følger dansk lovgivning

DK Ambulance overholder den Danske lovgivning for Ambulance og Sygetransport, og bliver bemandet med veluddannede og professionelle reddere, som kan varetage patientens helbred under turen. 

Ambulancefly og lufthavne

DK Ambulance dækker alle strategiske lufthavne i Danmark, hvilket sikre en optimal ydelse med for selv de mest krævende ambulanceflyvninger, med hensyn til korteste afstand til visiteret hospital.

Hvis du vil vide mere om vores muligheder om at hjælpe med ambulancefly, så kontakt DK Ambulance.

Veluddannet reddere

Med vores veluddannede og kompetente reddere kan vi løse enhver opgave.

Tryghed i fokus

Det er de gode og trygge oplevelser, der betyder noget for patienter når de kører med os.

Nyeste udstyr

Hos DK Ambulance er vores ambulancer topmoderne med det nyeste udstyr installeret.

Samarbejdspartner

Vi dækker alle slags arrangementer og events, der har brug for en professionel indsats.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail herunder eller udfylde vores kontaktformular. 

Du er også velkommen til at skrive til os på vores e-mail: dk@ambulance.dk 

Udfyld formularen og vi vender tilbage